Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в

...
Въпреки не особено високия стандарт на живот на гражданите в
Коментари Харесай

Дворци, самолети, скъп имот в Дубай - животът на Рамзан Кадиров

Въпреки не изключително високия стандарт на живот на жителите в Чеченската република, водачът й Рамзан Кадиров е построил дворци за себе си, брачната половинка си и любовницата си. Притежава и аероплан на стойност над 72 млн. евро, написа английският в. Мирър.

Вестникът цитира нови сателитни изображения на чеченската столица Грозни, от които е изтъкнат луксът, в който живее чеченският пълководец Рамзан Кадиров. Медията го назовава " автократът, който персонално управлява опитите на съветския президент Владимир Путин да превземе основния град Мариупол ".

44-годишният татко на 12 деца, който също има и две осиновени деца, води акция за да спре мирните договаряния сред Киев и Москва, и персонално упорства за огромно щурмуване на Киев, предава БГНЕС.

Според проекти за съветската инвазия, получени в английското разузнаване, Путин е бил уверен, че неговите сили ще завладеят украинската столица Киев в границите на 48 часа, когато разгласи своята " специфична военна интервенция " на 24 февруари. Но вместо това градът оказа безумен отпор и не се даде на Москва. Вместо това Русия претърпя пагубни загуби, написа вестникът.

Кадиров има дворци в столицата Грозни – един за себе си като седалище на властта, втори за брачната половинка и децата му, и трети – за любовницата си.

Въпреки ниския стандарт на живот за елементарните жители, Кадиров има луксозен Airbus A319 на стойност към 72.5 милиона евро, макар че неговата република се устоя единствено от данъкоплатците.

Ново следствие на самостоятелни публицисти демонстрира, че Кадиров има и голямо скрито имение в Дубай, което посещава всеки месец. Скъпарският парцел се намира в Zabeel Saray Royal Residences, в Palm Jumeirah, една от най-елитните здания в света. Нищо чудно, откакто персоналната му заплата за президент на Чеченската република е в размер малко над 4 милиона евро.

Интериорът на неговия обилен първокласен аероплан - с 5-звездни спални - беше оголен от съветската поп звезда Тимати. Вестник " Украинска истина " в Киев тази седмица разгласява следствие, което демонстрира, че частният му аероплан е посещавал ОАЕ към 14 пъти през 2021-2022 година

Веднъж запитан по какъв начин си разрешава подобен разкош, Кадиров отговори; " Аллах обезпечава. Не знам. Парите идват отнякъде. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР