Въпреки най-добрите ни намерение и без дори да го съзнаваме,

...
Въпреки най-добрите ни намерение и без дори да го съзнаваме,
Коментари Харесай

9 знака, че трябва да промените живота си

Въпреки най-хубавите ни желание и без даже да го осъзнаваме, постоянно попадаме в клопката на ежедневната рутина и откриваме, че не сме задоволени от живота си. Но точно това чувство ни кара да спрем, да се огледаме и замислим какво не е наред към нас. Може би това е сложен миг, само че въпреки това, решението за смяна може да преобърне живота ни към по-добро. Но по какъв начин да знаете сигурно дали методът, по който се чувствате, е краткотрайно положение или е знак, че би трябвало генерално да измененията живота си?

Проверете с тези няколко признака:

1. Чувствате се затворени в безкрайния цикъл от ежедневни отговорности, рутинни задачи… Животът ви е ястие, спане, работа и още веднъж същото до безспир. Не намирате време и предпочитание за нищо друго.
Думите лекуват, думите наказват. Можем ли да променим живота си, променяйки речника си?
Новата година е време за стремежи и пожелания. В известната логика на психиката се е утвърдила мисълта, че думите носят сила и в случай че желаеме да...
Прочети повече
2. Не си спомняте по кое време излязохте за последно от зоната си на комфорт. Чувствате се комфортно единствено измежду познати неща и нищо отвън това не ви провокира, а това води до досада и скука.

3. Прекарвате доста време в гледане на телевизия и в обществените мрежи. Това е ОК в рационални граници, само че ви отвлича от същинския живот.

4. Дразните ли се от стимулирани хора или другари, които вършат положителни промени в живота си? Това ясно демонстрира, че подсъзнателно желаете и вие да постъпите като тях, само че още не сте подготвени.

5. Прекарвате доста време с хора, които непрекъснато се оплакват. Трудно е да сте положителни и въодушевени в сходна компания. Огледайте се и вижте с какви другари прекарвате времето си и се запитайте почтено дали такива хора ви поддържат и въодушевяват.
7 неточности, които унищожават живота ви
Каква е повода за нашите провали и неуспехи? Ето най-обидните неточности в живота, които ни лишават от насладата от живота и за които п...
Прочети повече
6. Живеете за уикендите. Всички ние обичаме свободното време и почивките, само че в случай че цяла седмица копнеете за уикенда, това е знак, че не харесвате работата си и очевидно би трябвало нещо да измененията.

7. Изпитвате подозрения в себе си. Много от нас страдат от “Синдрома на самозванеца ”, т.е. възприятието, че са самозванци и не заслужават триумфите, които реализират. В множеството случаи това е по-скоро чувство, а не действителност. 

8. През множеството време не сте задоволен от себе си и обвинявате другите хора . Но напълно зависи от вас. Имате 2 избора: да се оплаквате от ориста си или да извършите нещо, с цел да я измененията.

9.  Разчитате на стимулатори, с цел да преживеете деня - Може да варират от кафе, цигари, шоколад, извършване на покупки, медикаменти…Някои от тях са безвредни в умерени количества, само че, в случай че станете подвластни от тях, това е знак, че сте уплашени, комплицирани и ви липсва ентусиазъм.
Защо вашата ДУША е избрала ТОЗИ живот, с цел да се прероди
Според специалистите по езотерика и биоенергия ние, хората, сме способни да избираме къде да се родим и каква да е нашата орис. Има някол...
Прочети повече
Ако разпознаете сходни знаци в държанието си, не се отчайвайте. Първата стъпка към смяна в живота ви е да осъзнаете, че имате потребност от смяна. Помислете добре кое е значимо за вас, кои са полезностите ви и започнете смяната. Не се опасявайте да скъсате с хора или привички, които ви дърпат обратно. Мислете за себе си и за своя път.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР