Въпреки наличието на ваксини, пандемията все още не е овладяна,

...
Въпреки наличието на ваксини, пандемията все още не е овладяна,
Коментари Харесай

Каква ще е съдбата на Мисията невъзможна 7

Въпреки съществуването на ваксини, пандемията към момента не е овладяна, което значи, че проектите за стартиране на филми по кината си остават нестабилни.
 Том Круз, „ Мисията невъзможна 7 “ и киностудиото на територията на секретна военна база
Том Круз хвърля милиони в секретна военна база

Да забележим този път какво ще стане

Warner Bros. си взеха решение казуса, като ще пускат всички си филми и в кината, и паралалено в HBO Max. Останалите студиа обаче за момента не смеят да последват образеца.

Е, можем да кажем, че Paramount най-малко са се въодушевили. Студиото е взело решение да пусне " Мисията невъзможна 7 " , " Нито тон 2 " и анимираният " Пес патрул: Филмът " в стрийминг платформата Paramount+.

Но това ще се случи 45 дни след премиерата им по кината. Което отново е в прорез с досегашните правила за най-малко 90 дни извънредно лъчение по кината. Към момента обаче това решение на Paramount важи единствено за тези три кино лентата, а не за всичките им продукции, написа Entertainment Weekly.

До момента студиото продаде два свои кино лентата на други две стрийминг платформи. Става дума за The Trial of the Chicago 7, който се озова в Netflix и Coming 2 America - в Amazon.
 Емили Блънт, Килиън Мърфи,
" Нито тон " се завръща с ужасяваща втора част

Втора част на ужасите

Към момента " Мисията невъзможна 7 " би трябвало да тръгне по кината от 19 ноември , до момента в който " Нито тон 2 " от 17 септември .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР