Въпреки липсата на баскетбол, феновете на играта с оранжевата топка

...
Въпреки липсата на баскетбол, феновете на играта с оранжевата топка
Коментари Харесай

Когато объркаш Айзея Томас с Айзея Томас

Въпреки неналичието на баскетбол, почитателите на играта с оранжевата топка биват забавлявани с документалния филм за Джордан и Булс " Последният танц ". В епизоди 3 и 4 внимание се обърна на дуелите сред водения от Айзея Томас тим на Детройт Пистънс и този на Джордан - Чикаго Булс. Създаването на " Jordan Rules " - разпоредбите на Детройт, които целят да мачкат Джордан при всеки комфортен миг, не се одобриха изключително добре от почитателите и те започнаха да показват недоволството си в обществените мрежи.

От тази обстановка най-вече пострада някогашната звезда на Бостън Селтикс Айзея Томас (Isaiah Thomas), който показа, че е станал обект на доста нападки, защото името му съответствува съвсем напълно с това на истинското " неприятно момче " Айзея Томас (Isiah Thomas).

Y’all be tweeting me mad at me like I was tryna hurt Jordan lol
— Isaiah Thomas (@isaiahthomas) April 27, 2020 Двамата нямат никаква роднинска връзка, само че името на младия Томас идва от изгубен залог на татко му. Той се хваща на бас със собствен другар, че в случай че Лейкърс изгубят финала през 1989 година против Пистънс, синът му ще носи името Айзея. Детройт безпроблемно надвиват на Лейкърс с 4-0 и по този начин дребният Айзея стартира да носи името на плеймейкъра на Пистънс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР