Въпреки кризата, породена от пандемията от коронавирус и довела до

...
Въпреки кризата, породена от пандемията от коронавирус и довела до
Коментари Харесай

Въпреки кризата:Водещи работодатели ще търсят активно нови кадри през октомври

Въпреки рецесията, подбудена от пандемията от ковид и довела до повишение на безработицата и осезаемо понижаване на новите оферти за работа, десетки водещи компании и сега търсят своите нови чиновници и стажанти.

За да улесни бизнеса и експертите в търсенията им, пионерът в организирането на кариерни събития у нас, JobTiger, организира този месец четири събития онлайн (в 4 университетски града с механически университети) и едно напълно онлайн - опция безвредно и елементарно да се включите от всяка точка на света.

са ориентирани към тези, които желаят да се развиват в региона на осведомителните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят непознати езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

Единадесетото издание на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще започва в София на 8 октомври от 10 ч – в НДК, ет. 5. Следват още три форума онлайн: в Пловдив на 12 октомври – Пловдивски панаир, Конгресен център; във Варна на 14 октомври – Rosslyn Hotel Dimyat и в Габрово на 20 октомври – Технически университет, Библиотека.

На 21 октомври от 11:00 до 17:00 ч. часа напълно онлайн ще се организира и Виртуален ден на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, където кандидатите имат опция за онлайн профил при регистрация. Така тет освен могат  да избират с коя компания да беседват, а и самите експерти по асортимент имат възможност да се срещнат с уменията и знанията на претендентите и да се свържат с тях.

Проактивното присъединяване на работодателите е оригиналност за онлайн кариерните конгреси и иновация, която вкарва JobTiger. Очакванията са това да докара до още по-ползотворни контакти и откриване на нови благоприятни условия както за бизнеса, по този начин и за търсещите работа.

Входът за всички събития е безвъзмезден за гости. Необходима е само предварителна регистрация на:

Организаторите твърдят, че събитията онлайн ще бъдат извършени при съблюдаване на всички написани ограничения за сигурност!

Подробности за програмата на ревютата и цялостен лист на компаниите, които ще търсят фрагменти на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР