Въпреки фала с теча на лични данни от НАП, изпълнителният

...
Въпреки фала с теча на лични данни от НАП, изпълнителният
Коментари Харесай

Шефката на НАП с по-голяма заплата, въпреки пробива в агенцията

Въпреки фала с теча на персонални данни от Национална агенция за приходите, изпълнителният шеф Галя Димитрова е „ наградена “ с нова, по-висока заплата. С решение на държавното управление от през днешния ден главното месечно заплащане на шефката на данъчните става 5 500 лв., считано от януари 2020 година.

При образуване на главната месечна заплата е регистриран водещият принос на изпълнителния шеф на приходната администрация за сполучливото осъществяване на главните стратегически и оперативни цели на Национална агенция за приходите за 2019 година, свързани със събираемостта на приходите и доброволното осъществяване на отговорностите, аргументират се от Министерски съвет.

Припомняме, че през предишното лято, когато хакери пробиха системата на Национална агенция за приходите и нерегламентирано изтекоха персоналните данни на хиляди българи, изпълнителният шеф Галя Димитрова се оказа в отпуск. Въпреки невиждания проблем във ведомството, тя не приключи почивката си, а по-късно сбито изясни, че „ решението в действителност е било доста мъчно “.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР