Въпреки добрата производителност на екрана на Pixel 8 Pro, потребителите

...
Въпреки добрата производителност на екрана на Pixel 8 Pro, потребителите
Коментари Харесай

Розов текст: Потребителите на Google Pixel 8 Pro виждат странен дефект в режима Always On

Въпреки положителната продуктивност на екрана на Pixel 8 Pro, потребителите се сблъскаха със чудноват резултат при проявление на текст в режим Always On. Част от текста се демонстрира в розов или жълт цвят. Съобщения за това започнаха да се появяват в Reddit предходната седмица.

Ефектът не се следи по цялата повърхност на екрана, а в дребна част от него – нормално в профил или в горната част. Текстът градира от бял към пъстър. При естествена работа не се следи смяна на цвета, текстът и другите изображения се предават обикновено. Някои консуматори са забелязали, че резултатът се демонстрира при слаба околна светлина.

Проблемът е обвързван със стабилната версия на софтуера на Pixel 8 Pro или с бета версията на операционната система Android 14 QPR1. С нея разполагат смарт телефоните Pixel 8 Pro, а на елементарните Pixel 8 новата версия на фърмуера не е конфигурирана и този резултат не се демонстрира.

Трудно е да се дефинира дали дефектът е хардуерен или софтуерен. От една страна, има селективност по модел, а от друга – взаимозависимост от версията на софтуера. Възможно е да е обвързван с автоматизираните настройки на екрана при съвпадане на два фактора – режим Always On и слабата осветеност. Гугъл към момента не е коментирал тези известия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР