Въпреки дъжда и все още нестопения сняг Преслава продължава да

...
Въпреки дъжда и все още нестопения сняг Преслава продължава да
Коментари Харесай

Водопад уплаши Преслава

Въпреки дъжда и към момента нестопения сняг Преслава продължава да изумява почитателите си с планински подвизи. Преди години, певицата не можеше да бъде засечена по стръмни урви или на дълги преходи, само че през днешния ден е запалена туристка със съответната екипировка. Причина за любовта й към планината е очевидно гаджето й Павел, с който тя подхваща екскурзиите из Витоша, Рила и Пирин. Певицата прегледа и Боянския водопад, като не скри възхитата си от естествените хубости. Преси обаче не пожела да се приближи оптимално до водното пръскало и се ограничи да го следи от обичайно разстояние.



Причината бяха както неприятното време и преспите, по този начин и мечите следи, които тя видя в региона.
Междувременно вестник „ Шоу” заяви, че Преслава се подложи на пластична интервенция, с която се пробва да си върне предходните позиции на попфолк сцената.
Чалга дивата постоянно се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче смъкна доста доста килограми от плещите си, което докара и до смаляването на бюста й.



Макар образно да наподобява много по-добре спрямо първите години от своята известност, по някакъв метод изчезна нейният съблазън около стопяването на даденостите й. Тя добре осъзнала този пропуск и напълно скоро се е подложила на интервенция за увеличаване на бюста, който сподели в последния си клип „ Отново в играта “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР