Въпреки четвъртата категорична победа в Златната лига по волейбол, селекционерът

...
Въпреки четвъртата категорична победа в Златната лига по волейбол, селекционерът
Коментари Харесай

Иван Петков: Има много неща, върху които трябва да работим

Въпреки четвъртата безапелационна победа в Златната лига по волейбол, селекционерът на женския народен отбор Иван Петков, не спести рецензии към своите девойки.

Българките приключват присъединяване си в груповата фаза без изгубен гейм, като в последния мач се постановиха с 3:0 (25:23, 25:20, 25:12) над Украйна.

" С оглед на това, че тимът за тези два мача за първи път е в цялостна настройка, проличава си, че има доста неща, които би трябвало да работим. И тимът на Украйна игра добре, само че нашият с всеки минал мач би трябвало да демонстрира квалитет ", съобщи Петков след срещата.

Снимка: CEV

" Абсолютно всички тимове имат нашите проблеми, даже тези в Лигата на нациите започнаха по същия метод - много неубедително. Всеки с проблемите си, само че ние желаеме да решим нашите ", добави той.

България ще взе участие във финалната четворка на Златната лига. Мачовете от нея ще се играят на 19 и 20 юни в Русе.

" Най-вероятно Испания, Чехия и Хърватия ще дойдат. За Чехия и Хърватия чаках, Испания е приятна изненада. Целта е ясна - всеки един мач би трябвало да играем за победа ", безапелационен е Петков.

Снимка: CEV

Гледайте на следващия ден (6 юни) мача сред Украйна и Словакия в нашата група директно по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg от 17:30 ч.

Мачовете от Русе след 2 седмици също ще бъдат излъчени директно по RING и онлайн на VOYO.BG и на btvnovinite.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР