Въпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 г., Хилъри

...
Въпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 г., Хилъри
Коментари Харесай

Клинтън: Бих могла да победя Тръмп през 2020 година

Въпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 година, Хилъри Клинтън е уверена, че би могла да го победи през 2020 година, и би се справила по-добре с преодоляването на пандемията от Covid-19, съобщи РТ.

Това съобщи тя в обществените мрежи, откакто бе запитана по въпроса.
 Стотици от администрацията на републиканеца Буш поддържат демократа Байдън против Тръмп
Стотици от администрацията на републиканеца Буш поддържат демократа Байдън против Тръмп

Защото Тръмп е " рисков " и избират " страната над партията ", Тръмп изрази пренебрежение

Преди това, хората го познаваха от риалити малкия екран. Бизнесмен, милиардер, койтосе возеше в огромния си аероплан и всичко това, сподели тя. Кааха си: " Дайте късмет на индивида. Нека да забележим какво може да направи. " И в този момент всеки съгласно мен знае какви са следствията от това. ", сподели тя.

Клинтън също по този начин разиска теорията, че Тръмп може да откаже да напусне Белия дом , даже в случай че той загуби от демократа през ноември.

" Мисля, че зависи от това какъв брой огромна е загубата и по тази причина вършат всичко допустимо, с цел да не разрешат на хората да гласоподават - знаете, те желаят да спрат гласуването по пощата, желаят да свият броя на местата, където хората в действителност могат да гласоподават персонално - тъй като знаят, в случай че имаме огромна изборна интензивност, те губят ", сподели тя.
 Байдън дръпна с 12 % пред Тръмп
Байдън дръпна с 12 % пред Тръмп

Проучване преди началото на акцията

Както е особено за съвсем всички изказвания на Клинтън обаче, тя бе посрещната и с насмешки в обществените медии, като мнозина ѝ подсетиха за многото доста кавги, в това число този с имейлите и импийчмънт на брачна половинка ѝ Бил Клинтън, до момента в който е президент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР