Въпреки че за мнозина пролетта е време за пробуждане и

...
Въпреки че за мнозина пролетта е време за пробуждане и
Коментари Харесай

4 начина, по които пролетта засяга здравето ви

Въпреки че за мнозина пролетта е време за събуждане и нови инициативи, за други тя може да донесе разнообразни проблеми, които засягат както физическото, по този начин и психическото благоденствие. Ето шест метода, по които пролетта може да въздейства на здравето ви:
 Пролетни алергии
Любимото време за мнозина е ужасяващо за тези, които страдат от сезонни алергии. Те могат да бъдат извънредно неприятни и да лимитират ежедневните ви действия. Сезонът на разцвет на растенията води до зачервяване на очите, сензитивност в носа, кихане, дихателни усложнения и даже кожни сърбежи. 

 

 
Пролетна отмалялост
Има напълно разумно пояснение за пролетната отмалялост и мнозина попадат в клопката й. Може и да не спите зимен сън като мечките, само че въпреки всичко зимната заспалост малко или доста ви обзема, а с идването на пролетта и по-бързите обороти могат в действителност да ви стопят лагерите. А промяната тутакси при започване на пролетта още повече ускорява пролетната отмалялост. Мозъкът ви тотално се обърква, обзема ви извънредно главоболие и неистово предпочитание просто да си легнете. 

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР