Въпреки че Юлен Лопетеги постигна няколко рекорда с отбора на

...
Въпреки че Юлен Лопетеги постигна няколко рекорда с отбора на
Коментари Харесай

Лопетеги може да напусне Севиля през лятото

Въпреки че Юлен Лопетеги реализира няколко върха с тима на Севиля, треньорът може да напусне тима още след края на сезона, твърди вестник " Мундо Депортиво ". Специалистът има контракт с клуба за още една година, само че съгласно медията самият той съзнавал, че идва краят на един цикъл за отбора, а и той се мъчи през целия сезон с непрекъснатите проблеми на футболистите му с травми и COVID-19, които сензитивно отслабиха тима.

Юлен Лопетеги завоюва трофея в Лига Европа със Севиля, реализира най-вече точки с тима в един сезон, а в този момент е напът да класира андалусийците за рекордна трета поредна година за групите на Шампионската лига.

Желанието на самия треньор е да напусне Севиля, до момента в който към момента тимът е в положително положение. Оферти към баския експерт не липсват, като той отхвърли през предишното лято на Тотнъм, само че има и други искащи да го вземат във Висшата лига. Най-големият му бранител е спортният шеф на Севиля Мончи, само че той към този момент търси негов правоприемник, като измежду споменаваните имена са Ернесто Валверде и Диего Мартинес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР