Въпреки че всички знам колко полезни са паяците за природата

...
Въпреки че всички знам колко полезни са паяците за природата
Коментари Харесай

Да прогоним паяците от дома си.

Въпреки че всички знам какъв брой потребни са паяците за природата и въобще света, доста от нас не ги харесват и даже изпитват под паника боязън от тях. По тази причина, може да не обичате да ги убивате, само че не желаете да бъдат в дома ви, а да хванете в ръка паяк и да го пуснете на открито е меко казано непостижимо. 

За това ето няколко метода, с които да се преборите с дребните инсекти.
 Тези БИЛКИ ще прогонят ПАЯЦИТЕ от къщата Тези БИЛКИ ще прогонят ПАЯЦИТЕ от къщата
Не са малко хората, които се опасяват от паяци и когато тези инсекти се настанят вкъщи - не е прелестно. Но има способи, безвредни за в...

Най-лесното? Премахнете всички неща, които ги притеглят. Те обичат да се скриват в купчини с листа, кофи, отпадък. На тези места постоянно се намират и посредством тях се домъкват в къщата ни. Ако към този момент са там обаче, би трябвало да извършите по този начин, че престоят им да не е прелестен и да си тръгнат. Това което доста ги отблъсква е ароматът на мента. Може да ползвате разпръсквач, в който да налеете примес от етерично масло с мирис на мента и вода и да пръскате, където виреят. 

На същия принцип можете да потопите памучни топки в масло от мента и да ги подредите там, където виреят паяците. И в случай че постоянно ги сменяте, те повече няма да се появят. Там където ги намираме най-често е под леглото.

 Трикове за бързо разчистване на дома Трикове за бързо разчистване на дома
Някои домакини могат за часове да реалокират обичаните си фигурки от едно място на друго, до момента в който други се нуждаят от седмица за морална...

Винаги при разчистване на дома не забравяйте да премахнете всяка една паяжина и да не оставяте техни следи.

Таваните, ъглите и лампите, също имат потребност от особено разчистване с прахосмукачка от паяците. И защото паяците се хранят с инсекти, следте за забравени храни, които могат да притеглят други гадинки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР