Въпреки че всички смятат, че Димитър Желязков - Митьо Очите

...
Въпреки че всички смятат, че Димитър Желязков - Митьо Очите
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Никой не знае кой ръководи дрогата в Бургаско

Въпреки че всички считат, че Димитър Желязков - Митьо Очите управлява дрогата по южното Черноморие, сега никой не е наясно кой разпределя смъртния прахуляк в Бургаско.

С дългогодишният затвор, и в следствие излизането от него, Очите почисти името си, като в региона се развива версията че " млади пишлигари пласират дрогата ".

Адвокатите на Митьо настояват, че против него няма нито едно годно доказателство, че точно той управлява наркотрафика.

Нещо повече - Димитър Желязков имал за желание да съди всеки, който твърди, че той е наркобос.

Край морето се твърди, че мощен в столицата наркодилър е поел дрогата в Бургас и близките курорти.

Факт е, че в последно време в този край се залавя все по-малко опиат, а пласирането е огромно, изключително лятото, поради многото задгранични туристи.

Димитър Желязков беше наказан на затвор за разпространяване на наркотични субстанции и пране на пари. Първоначално Очите и юристите му се пробваха да апелират присъдата пред Върховния касационен съд, само че висшите магистрати отхвърлиха да преразглеждат делото. Мотивът за това беше, че в случай че се допусне сходно деяние, това ще сътвори действителен риск всяко правосъдно съглашение на бъде подлагано на последваща преоценка. Това ще докара до неравнопоставено отнасяне на сходни случаи.

Бригадата на Очите бе разрушена по време на Тройната коалиция.

След като влезе в пандиза, Желязков се раздели с огромна част от имеществото си, което бе отнето в интерес на страната.

Престоят му зад решетките бе пъстър със кавги. Той постоянно се радваше на домакински отпуск и омекотен режим. Докато бе в затворническото общежитие в Казичане, Желязков си замени юмруци с пернишкия наркобос Стоян Кръстев – Драгановеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР