Въпреки че всички обичат да получават подаръци, децата са онези,

...
Въпреки че всички обичат да получават подаръци, децата са онези,
Коментари Харесай

Сбъднете мечтата на детето си за Коледа! Book4u го превръща в герой от приказка

Въпреки че всички обичат да получават дарове, децата са тези, които с най-голямо неспокойствие чакат своите. Особено на Коледа, когато с боязън се спускат към елхата, с цел да открият какво им е донесъл Белобрадия дъртак.И в случай че вие изпълнявате ролята на медиатор на Дядо Коледа, а малчуганът ви не си е поръчал нищо съответно, то евентуално изборът на подарък ще е сложен за вас.Понякога изборът на коледни дарове за децата може да бъде същинско предизвикателство за родителите, бабите и дядовците, и гостите, които желаят да внесат наслада в детското сърце на този ярък празник. Обикновено поражда въпросът подаръкът удобен ли да е, потребен за развиването на малчугана ли да е или някаква играчка, с която да се забавлява?
 


С всяка минала година този избор става все по-труден. Възможностите са доста, само че еднотипни, а и времето в никакъв случай не стига.Ето че наближава краят и на тази година, а с него и обичаните на всички Коледни и Новогодишни празници.Този интервал от годината е обичан за всички деца, изпълнен е с доста страсти, занимания и доста дарове.Ако и Вие сте от хората, които се чудите какъв подарък да изберете за Вашето дете - не се чудете повече – book4u.bg е вярното място за задачата!

Тези книжки ще накарат Вашите деца да повярват в магията и чудесата, протичащи се в навечерието на Коледа! С тях те ще изживеят едно в действителност завладяващо премеждие, ще се пренесат в един баснословен свят и ще се научат да правят оценка получените дарове! Приказките, които екипът на Букчо основава за Коледните и Новогодишни празници ще се трансфорат в паметен спомен за Вашето дете, освен посредством забавната история или завладяващите илюстрации, само че и с помощта на посланието, което Вие родителите можете да оставите на първата страница.  Геройчето от приказките е с името на Вашето дете и неговите характерности (пол, прическа, цвят на косата и цвят на очите)- направено е по този начин, че оптимално да наподобява на прелестното Ви слънчице.Прегледайте предложенията им за подарък, изберете подобаващата книга, персонализирайте я за Вашето дете и го зарадвайте, както в никакъв случай до в този момент! Book4u.bg Ви предлага огромен избор от незабравими дарове, които Вие самите можете да създадете и да доставите наслада на Вашия малчyган - възползвайте се!


 

 

* обява

 

 

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР