Въпреки че все още не се е развела официално с

...
Въпреки че все още не се е развела официално с
Коментари Харесай

Сватбата На Годината! Обичаната Актриса Прежали Бившия, Казва Да На Топ Бизнесмен! Това Е

Въпреки че към момента не се е развела публично с Брад Пит, Анджелина Джоли към този момент мисли не просто за взаимен, а за фамилен живот с новия си обичан. Явно всички клюки, че холивудската двойка ще даде нов късмет на любовта си, са просто една небивалица. А до момента в който 53-годишния артист се пробва да си стъпи на краката и да превъзмогне компликациите, брачната половинка му към този момент е много напред с материала!

От няколко месеца Анджелина Джоли е спрягана по отношение на тайнствен английския предприемач. За него на този стадий се знае, че е доста богат и по-възрастен от хубавицата. Често бил забелязван да посещава дома й, само че единствено когато децата не са там. Явно, обаче, двамата са решили да сложат завършек на тази игра на гоненица. Все отново, не им приляга на годините!

Мистър и Мисис Смит към момента чакат формалния си бракоразвод. Но това не пречи на актрисата да мечтае за своята поредна, четвърта женитба. Този път тя се е заканила събитието да бъде нещо невиждано и доста друго. Вероятно желае по този начин да ориса този брак, с цел да не приключи както предходните, написа novini.bg.

Анджелина Джоли си е наумила, че желае да се омъжи непретенциозно и без холивудски искра. Дестинацията хем е изненадваща, хем не. Красавицата е тясно и прочувствено обвързвана с Камбоджа от години. Затова и за мнозина не е чудно, че тъкмо там желае да се врече във честност на новия си фаворит.

Бъдещата младоженка се е заканила, че идната й женитба ще бъде издържана напълно в традициите на будизма. Това ще направи Анджелина Джоли една много нетрадиционна булка. Но преди този момент би трябвало да получи очевидно по този начин чакания бракоразвод. Тази вест несъмнено ще довърши Брад Пит!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР