Въпреки че все още не е ясно кой ще управлява

...
Въпреки че все още не е ясно кой ще управлява
Коментари Харесай

Барселона определи цена на Гризман

Въпреки че към момента не е ясно кой ще ръководи Барселона след президентските избори, на " Камп Ноу " към този момент се мисли за опцията Антоан Гризман да бъде продаден през лятото.

Поне по този начин твърди испанският уеб страница OKDiario, съгласно който към този момент е ясна и цената, която каталунците ще желаят за французина. Споменава се сума от порядъка на 60 милиона евро, която същият източник обаче прецизира, че надали някой ще се съгласи да заплати толкоз в актуалните условия за футболист, който скоро ще навърши 30 години, а също така има и много високи персонални финансови условия.

Все отново OKDiario показва два клуба, които биха имали интерес към Гризман, въпреки и на малко по-ниска цена от оповестената. Това са Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед. И двата клуба проявяваха интерес към французина и преди. За парижани той може да се окаже една сериозна цел, в случай че Килиан Мбапе напусне през лятото, а на " Олд Трафорд " виждат в негово лице допустима по-евтина опция на Джейдън Санчо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР