Въпреки че времето навън си играе с нервите ни, трябва

...
Въпреки че времето навън си играе с нервите ни, трябва
Коментари Харесай

Как да носите рокля без токчета

Въпреки че времето на открито си играе с нервите ни, би трябвало да си признаем, че нямахме самообладание да покажем своята под светлините на прожекторите. Дори и те да наподобяват превъзходно с токчета, от време на време желаеме да дадем на краката си заслужена отмора и спомагателен комфорт.

Ако и вие сте едно от тези девойки, които избират обувки с невисок ток, ето няколко хрумвания по какъв начин да ги носите. Сигурни сме, че ще ви зарадват!

Спортни разновидности

Ретро, с висока подметка, с по-дебели или тънки връзки, сбирката е верният избор за сезона, изключително като имате поради, че те могат да добавят съвсем всеки вид рокля, явно изключвайки най-елегантните модели. Можете да допълните визията със симпатична микро чанта, даже и и да не е напълно практична, или пък с чанта през рамо, а за какво не и месинджър модел, който е изключително известен този сезон.

Високи платнени обувки

Когато носите рокля, може би изборът на токчета е по-труден, изключително в случай че не желаете сладката ви рокля да наподобява прекомерно небрежна. В същото време чифт високи платнени обувки са освен комфортни, само че и незабавно ще ви придадат готин тип. Добавете към визията си цветни аксесоари, като не можете да сбъркате и с огромно колие или даже една обеца.

Балеринки

През деня можете да изберете чифт балеринки с леопардов принт с изострен нос и шнола в жанр Мери-Джейн. Този модел придава на тоалета изящен, мекушав и грациозен тип. За ефектна визия можете да заложите на такива с камъни или пайети, а за по-жив акцент, изберете тези в светли цветове. В допълнение към това, към аксесоарите си прибавете огромни обеци и огърлици.

Сандали

Ако смятате да се отдадете на празненство през нощта, изберете сандали с камъни или железни акценти.

Не са за занемаряване и сандалите с верижки или асиметрични презрамки, още повече, че огромните марки постоянно ги употребяват в своите презентации. Фен ли сте на минимализма? Сандалите с една каишка са наложителни.

Mules и лоуфъри

Mules се трансфораха в най-новата фешън фикс идея и са от оня вид обувки, които или обожавате, или просто не се доближавате до тях. През този сезон дизайнерите изваждат на показ и разновидностите с ток, само че не е по никакъв начин неприятна концепция да се спрете и на равните. Би било добре да заложите на такива във радостни тонове, които придават по-специално лъчение на определената от вас рокля. Подобно на Mules, лоуфърите, или в превод - мокасини, са избор, който елементарно изненадва останалите с опциите за композиция, до момента в който в това време внася по-изискано лъчение. Кръгли обеци, доста огромни по мярка, железни или украсени с камъни, са идеални за вашата съвършена визия.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР