Въпреки че вече не се изявява в хитовия медицински сериал

...
Въпреки че вече не се изявява в хитовия медицински сериал
Коментари Харесай

Владо Карамазов хвърли фенките си в екстаз

Въпреки че към този момент не се изявява в хитовия медицински сериал „ Откраднат живот”, Владо Карамазов продължава да приковава вниманието в другия кино шлагер „ Дяволското гърло”, където също играе в основната роля. Не екранните му превъплъщения обаче, са тези, които подлудяват в последно време почитателките му.

За да поддържа интереса към себе си, а и тъй като обича да сервира изненади, Карамазов хвърли ужасно предизвикателство към най-активните си последователки. Актьорът провокира всеобща нервност поради последния си статус в обществените мрежи, от който излиза наяве, че насочва покана за… вечеря.

Карамазов ще подготви вечеря, която ще сервира в дома на един собствен почитател, който успее да покрие изискванията на предизвикването му.

Братът на Владо Карамазов говорел вместо него!

„ От текста „ Храните, които съм ял от дете до 40-те” може би разбрахте, че си одобрявам едни избрани гозби от дете и по този начин си карам до ден-днешен. Рядко попадам или откривам самичък нещо ново и вкусно. Ще си избера една салата, а индивидът, който ми я предложи, ще получи премия. Наградата е ексцентрична. Аз ще му поръчам вечеря – изненада, която ще дойде на вратата му. Като открия, загивам от кеф. И в този момент ви, апелирам да ми помогнете и да ми препоръчате най-хубавата салата, която знаете, с цел да си я поръчам.

Той няма да знае каква е, аз ще реша и ще се постарая да го изненадам”, написа звездата. И бърза да разясни нещо доста значимо:

„ Да, няма да съм сготвил аз, за което обаче би трябвало да сте признателни. После, в случай че желаете, може да споделите изненадата и да кажете дали ви е била вкусна „ Вечерята на Владо Карамазов”. Побързайте, може да сте вие!”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР