Въпреки че вече не е Гейтс, Мелинда Френч продължава да

...
Въпреки че вече не е Гейтс, Мелинда Френч продължава да
Коментари Харесай

Еротичният курс, който Мелинда Гейтс изкара

Въпреки че към този момент не е Гейтс, Мелинда Френч продължава да е въодушевяващ образец за жена, която с обучение, упоритост и непримиримост продължава да реализира задачите, които си е сложила. Следващата й може и да наподобява прозаична за човек от нейния диаметър.
 Мелинда Френч Гейтс, Бил Гейтс и новите й самопризнания за развода пред Fortune
Мелинда Гейтс искрено за развода

Колко мъчителна е била раздялата с Бил

58-годишната някогашна брачна половинка на Бил Гейтс е решила още веднъж да откри любовта. И както за множеството значими неща в живота си, е изкарала специфичен курс за задачата.

Мелинда Френч се е записала за класа по еротична просветеност на Естер Перел. Белгийската терапевтка е известна както с TED лекциите си на тематика " връзки ", по този начин и с едноименната си книга " Еротична просветеност ", издадена и на български език.

" Едно от нещата, за които Перел приказва, е властта ", споделя Френч по време на срещата Most Powerful Women, проведена от списание Fortune. " Аз имам връзки с някогашния си брачен партньор на работно равнище, а се надявам в бъдеще да имам връзки с някого и отвън работа. Трябва обаче да помислим за властта във връзката, по какъв начин я споделяте между тях, по какъв начин я споделяте дружно. "

Естер Перел постоянно приказва за това какво значение има властта в интимните връзки и какъв брой е значимо не да изоставяме личната си в името на любовта, а да я градим дружно в колаборация с колегата си.
 Снимка 552518

Като образец за последното е " поемането на властта " от единия сътрудник, когато другият има потребност от пространството да се грижи за болен родител да вземем за пример или от време, което да посвети на нова подготовка, разясняват от Fortune.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР