Въпреки че вече е в напреднала бременност, Кейт Мидълтън продължава

...
Въпреки че вече е в напреднала бременност, Кейт Мидълтън продължава
Коментари Харесай

Бременна Кейт Мидълтън с каска и татуировки

Въпреки че към този момент е в напреднала бременност, Кейт Мидълтън продължава да извършва своите задължения като представител на монархията. И то какви задължения!

Херцогинята и брачният партньор й принц Уилям се появиха на две места, където предстоящо се трансфораха в център на внимание. Едното от тях е много извънредно за сходен вид визити - градежът на новия съвременен мост Northern Spire в Съдърланд .

 Снимка 341829

Точно по разпоредбите (но не и кралските), Мидълтън се премени със зелена светлоотразителна жилетка и бяла каска . Въпреки че градежът несъмнено не е най-подходящото място за една бременна дама, Кейт очевидно няма терзания и театралничи с необятна усмивка.

 Снимка 341831

А след изненадващата аудиенция на строителната площадка, херцогът и херцогинята на Кейбридж се потопиха в свои води , взимайки присъединяване в културно събитие, още веднъж в Съдърланд.

 Снимка 341827

Емблематичната постройка на пожарната в града е превърната в място за изкуство и приятни срещи. Там Кейт за следващ път показва насладата си , когато е заобиколена от деца. А те й отвърнаха с благ жест - две татуировки. Временни, несъмнено, с къна. Но да видиш херцогиня с рисунка върху кожата несъмнено не се случва всеки ден .

 Снимка 341830

Мидълтън показва и наедряло коремче в ефирна черна рокля с флорални претекстове. Тя описа разпалено за бременността си пред дамите и още веднъж се потвърди като " човек от народа ". А брачният партньор й принц Уилям сготви паста с хлапетата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР