Въпреки че вече е на 48, Джерард Бътлър не мисли

...
Въпреки че вече е на 48, Джерард Бътлър не мисли
Коментари Харесай

Джерард Бътлър ще спасява руския президент

Въпреки че към този момент е на 48, Джерард Бътлър не мисли да стопира с екшън филмите. Последно го гледахме в " Геобуря " (2017 г.) и в " Бърлога на крадци " (2018 г.). Новото му предизвикателство също е много вдигащо адреналина. Става въпрос за кино лентата Hunter Killer ( " Убиец на ловци " ).

 Джерард Бътлър осинови куче от България
Джерард Бътлър осинови куче от България

Снимаш филм, тръгваш си с домакински любим

За плана знаем от известно време, само че в този момент имаме съвършен мотив да му обърнем внимание, а той е... първият му филмов откъс. Джерард Бътлър ще влезе в ролята на капитан Джо Глас, а това ръководената от него подводница ще има сериозна задача.

Публикация, споделена от Hunter Killer (@hunterkillermovie) на Юли 26, 2018 в 9:07 PDT

Признаваме си, че ни липсваха филмите с подводници, а това е и повода да сме разчувствани от Hunter Killer. Филмът е въодушевен от книгата " Firing Point " и в него Бътлър ще би трябвало да освободи съветския президент, който е покорен след държавен прелом. Това заплашва международния мир и задачата на капитан Глас (Джерард Бътлър), е да сплоти старания с екип на морските тюлени, с цел да освободят президента.

Публикация, споделена от Gerard Butler (@gerardbutler) на Юли 26, 2018 в 1:59 PDT

Компания на Бърлър ще вършат Гари Олдман ( " Най-мрачният час ", 2017 г.), Раян МакПартлин ( " Подли камериерки " ), Линда Карделини и други.


Джейсън Стейтъм ще се бори с " Мега звяр "

Но какъв е той

Премиерата на Hunter Killer е планувана за края на месец октомври.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР