Въпреки че вчера от Има такъв народ се отцепиха петима

...
Въпреки че вчера от Има такъв народ се отцепиха петима
Коментари Харесай

Кирил Петков продължава да говори за 12 допълнителни депутати

Въпреки че през вчерашния ден от " ИТН " се отделиха петима депутати и министърът на спорта в оставка Радостин Василев, който евентуално също ще се върне в Народното събрание, министър председателят Кирил Петков продължава да твърди, че е допустимо държавното управление да има спомагателна поддръжка от още 12 народни представители.

" Имахме ръчна спирачка от страна на управлението на " ИТН ". Сега се надявам, в съввсем скоро време, успявайки да вземем 12 депутати като спомагателна поддръжка към държавното управление, че нещата ще се отпушат ".

Това сподели Петков във Велико Търново.

След отдръпването на " ИТН " от обединението, " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " имат 109 депутати, а за лично болшинство са нужни най-малко 121.

Ако нямаме 22 закона, признати до края на годината, губим и стопираме 20 милиарда лв. европейски средства за българската стопанска система, сподели Петков. Той уточни, че сега е значима актуализацията на пенсиите, която не се случва, младите фамилии не получават спомагателни данъчни облекчения, не престават растежът на високите цени, би трябвало да продължи газовата диверсификация, а през есента още веднъж може да има Коронавирус вълна.

" Ако в този миг влезем в поредност от избори, би било в действителност пагубно и загуба на историческо време. Всеки би трябвало да си даде сметка за какво е в Народното събрание и каква е неговата отговорност. Целта ни е да имаме 121 депутати и аз благодаря на тези депутати и на Радостин Василев ", сподели Петков.

На въпрос за записа на диалог на Радостин Василев с депутатка от Има Такъв Народ, публикуван през вчерашния ден от " ИТН ", Петков уточни, че единствено по себе подобен запис е нещо долно и няма да го разяснява.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР