Въпреки че в никакъв случай не е гаранция, един от

...
Въпреки че в никакъв случай не е гаранция, един от
Коментари Харесай

Всички невероятно драматични трансформации, които помогнаха на звездите да спечелят Оскарите

Въпреки че никога не е гаранция, един от най-ранните предсказатели за успех на премиите „ Оскар “ е да видите звезда да се потопи изцяло в дадена роля. Подобно на наддаване с към 40 паунда, посветете се на часове ежедневни сесии в гримьорния стол, с цел да си сложите комплицирани протези, да бръснете главите си и да извършите пиърсинг на лицата си, потопете се.

Вижте:  и  като пациенти, инфектирани с ХИВ през 2013 година, като сериен палач от действителния живот Ейлийн Уорнос в „ Чудовище “ от 2003 година и като английската писателка Вирджиния Улф в „ Часовете “ от 2002 година Всички те излязоха от личните си актьорски пашкули месеци по-късно, с цел да наподобяват блестящи AF, до момента в който одобряваха златния Оскар.

Ето за какво има причина да се счита, че номинираният за премия „ Оскар “ основна роля е попаднал на формулата, която може да докара до победа на Оскарите през 2024 година на 10 март, когато се бори с Maestro, Rustin, The Holdovers Paul Giamatti и Джефри Райт от American Fiction за трофея за най-до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР