Въпреки че уверено отрича да е бременна отново, Мария Илиева

...
Въпреки че уверено отрича да е бременна отново, Мария Илиева
Коментари Харесай

Мария Илиева е бременна и ражда в Щатите

Въпреки че решително отхвърля да е бременна още веднъж, Мария Илиева е на път да подари с още една сестричка първородния си наследник Александър. Сашко към този момент си има една сестричка Йоанна, която се роди година и половина след него от брака на баща му Георги Михайлов с младичката хубавица Велислава.

Новината за втората бременност бе доказана от два самостоятелни източника пред LifeOnline и идва на фона на посещение на Илиева в Маями, Флорида, където по нейни думи тя е на посетители на другари.Истинската причина за „ гостуването “ й обаче е планувано раждане на второто й дете. Според осведомени певицата е измислила метод да се снабди с американско поданство като роди бебето, което носи точно оттатък океана.

Всеизвестен факт, е че в случай че дете се роди в непозната от родната му страна, то придобива права на жител на страната на чиято територия се е родило, било то даже във въздушното пространство или в териториални води.

Така в случай че изпълнителката на „ Нищо “ изчака задоволително да роди там, то бебето, което се чака да е момиченце ще получи правото да стане американски жител, а родителите му ще се възползват от опцията за по-дълготраен престой в страната на неограничените благоприятни условия и даже право да аплайват за американско поданство.

Изглежда американската фантазия на родената преди 43 години във Велико Търново изпълнителка е на път да се сбъдне. Не е загадка, че тя постоянно е мечтала за кариера оттатък границите на родината, а за какво не даже и за „ Грами “. Преди години даже съумя да завърти главата на прочут холивудски каскадьор с чиято помощ се надяваше да пробие, само че уви фантазиите й тогава не се сбъднаха.

Сега „ кръстоносния поход “ на Илиева към покоряването на американската сцена още веднъж е в ход. Това обаче по никакъв начин няма да е елементарно поради напредналата й възраст, а й финансово ще би трябвало да разчита най-вероятно на към момента анонимният татко на момиченцето, което чака.

Проверка демонстрира, че раждането в болница в Маями може да коства от 15 до 100 хиляди $. Ниският предел на цената е за процедура (без усложнения) в средностатистическа болница. От там според от лечебното заведение и експертите, които ще извършат израждането, цената става баснословна.

Появиха се спекулации кой тъкмо е бащата на второто бебе на Мария. В столицата тя е забелязвана в компанията на широкоплещест младок (поне с 15 години по-млад от нея), други пък осведомят, че се е залюбила с талантлив негър жребец на югоизточното щатско крайбрежие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР