Въпреки че успяха да се справят за рекордните 2 минути

...
Въпреки че успяха да се справят за рекордните 2 минути
Коментари Харесай

Вилияна и Станимир напуснаха „Един за друг“

Въпреки че съумяха да се оправят за рекордните 2 минути и 20 секунди с първото тестване за сезона, Вилияна и Станимир от Варна се затрудниха с осъществяването на последвалите задания и това ги изправи на елиминации против Мариета и Георги от Ловеч .

Любителите на високите скорости и рискови прекарвания съумяха да натрупат сумата от 5500 лева, която изгубиха след първите елиминации. Всяка от останалите двойки имаше опцията да разиска и реши за кого да даде гласа си, като базираха решението си освен на благосклонности, само че и на тактики за идните тествания в „ Един за различен “. Така седем двойки избраха напред да продължат Мариета и Георги, а две гласоподаваха за Вилияна и Станимир.



Участието в „ Един за различен “ ще остане един необикновен спомен за нас и сме сигурни, че нито едно от нещата във формата няма да ни се случат още веднъж. Пожелаваме шанс на всички! Това е игра и сме в стадий от нея, в който се постанова да се вземе решение коя от двойките да не продължи. Ние оставаме със ужасно възприятие от играта.  Единственото, за което съжаляваме, е, че няма да можем да участваме в останалите провокации “, споделиха Вилияна и Станимир откакто напуснаха предаването. Те се връщат при двамата си сина във Варна, където тя работи във сферата на хазарта, а той има лична компания за дограма.

„ Беше доста прочувствено още през цялото време. Не знам по какъв начин ще бъде отсега нататък, а това е единствено първата елиминация. Нищо не е несъмнено – спечелилите в първото тестване могат да изоставен единствено няколко дни по-късно. Благодаря на Вилияна и Станимир, че се впуснаха в това премеждие. За мен бе наслаждение да се срещнем. Вярвам, че макар отпадането им, в действителност са родени „ Един за различен “ , сподели водещият Емил Чолаков откакто стана ясно коя от двете двойки няма да продължи в конкуренцията.  1/12  2/12  3/12  4/12  5/12  6/12  7/12  8/12 хазарта, а той има лична компания за дограма, само че най-голяма част от времето отдават на двамата си сина. " data-large-src= " //m.netinfo.bg/media/images/41931/41931620/orig-orig-edin-za-drug.jpg " />  9/12  10/12  11/12  12/12 Вилияна и Станимир ще бъдат специфични посетители в предаването „ На Кафе “ през днешния ден, втори март, където ще опишат повече за присъединяване си в предаването. Не пропускайте идващите забавни и постоянно комични провокации пред оставащите двойки в събота и неделя, 7 и 8 март, от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация за „ Един за различен “ ще откриете във , както и  на предаването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР