Въпреки че топлото време все още се инати, обновяването на

...
Въпреки че топлото време все още се инати, обновяването на
Коментари Харесай

Кецове в крак с пролетта

Въпреки че топлото време към момента се инати, обновяването на дрешника за идните пролетни и летни месеци към този момент стартира . Новите сбирки към този момент са се настанили в магазините, а ние тръпнем в очакване да си се отдаде опция да разходим новите си попълнения.

Определено снегът и кишата не са най-хубавото местонахождение, на което могат да се окажат чисто новите ни кецове, с покупката на които сме отбелязали първа пролет . Но и техният ден ще пристигна напълно скоро. А дотогава да се срещнем с настоящите модели.

 Снимка 346776

Безспорно розовото ще господства през пролет 2018 година Пепел от рози и в облеклата, и в обувките за дамите. За да бъдем в звук, цветни и с въодушевление. Цветя, пеперуди, бръмбарчета, камъни и всевъзможни украшения също намират място върху шарените ни обувки.

Освен розовото, от ден на ден нежни, пастелни цветове стартират да си проправят към от дрешника непосредствено в шкафа за обувки . Разбира се, в това няма нищо неприятно, изключително в случай че сме подготвени на опити.

 Снимка 346779

Белите кецове са си неостаряваща класика , изчакваща всеки нов сезон, който разрешава да ги носим на воля. Тази година още веднъж виждаме нов прочит по щандовете на магазините за обувки.

 Снимка 346774

Освен спортно-елегантните оферти за градските девойки, пролетта идва и с нови модели за тренировки и дълги разходки . Подметката в тази ситуация е разковничето при избора, с цел да ни бъде освен красиво, само че и комфортно.

 Снимка 346778

А какво е една пролет насмалко искра?! Въпреки че към този момент не са измежду най-хитовите трендове, сребристото, златистото, бронзовото и други сходни блестящи оттенъци са забавен акцент в цялостната ни визия, когато намерят своето място върху обувките ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР