Въпреки че Сузанита даде сериозна заявка, че бременността и раждането

...
Въпреки че Сузанита даде сериозна заявка, че бременността и раждането
Коментари Харесай

Истината излиза наяве! Сузанита с нова порция закани към баща си, заговори за депресия

Въпреки че Сузанита даде сериозна поръчка, че бременността и раждането на сина ѝ Матиас са я трансформирали, би трябвало да признаем, че певицата няма да бъде напълно обичайната майка. 

Това очевидно са забелязали и нейните почитатели, които означиха, че " лудостта " не я е напуснала след раждането. " Лудостта няма да ме остави. Ние лудите не сме неприятни хора ", пошегува се Сузанита. 

Виж още: Стела и Сандев оповестиха пола на бебето! Обявиха го с лъскаво парти 

Тя отговори на въпроси, свързани главно с бременността ѝ. За следващ път показа, че към този момент не кърми, като за това... е склонна да упрекна и татко си! Сузанита разкри, че кърмата ѝ спряла и се зачуди дали това не е породено от всичките драми с татко ѝ и напрежението около тях. 

Знаете, единствено преди месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството - нейното и на Сузи, в което упрекна Орхан Мурад в прочувствен тормоз, изневери и какво ли още не. Турбо фолк легендата не остана задължен и даже заплаши двете девойки със съд.

Е, очевидно тези закани не са уплашили Сузанита и в Instagram тя съобщи, че напълно скоро ще качи под формата на видео истината за татко си (каквото и да значи това). 

Виж още: Поля и Митко от " Един за различен " прибраха бебето, вижте стаята му! 

Сузанита призна още, че е страдала и от следродилна меланхолия, само че и тя, и всички страсти останали в предишното.

Певицата показа и проектите си за нова промяна на устните. Последната била направена преди година и половина, а тя била разочарована от резултата. Сега ѝ следва разграждане на филърите и нови устни. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР