Въпреки че стартирането на ликвидния стейкинг на Sui Network и

...
Въпреки че стартирането на ликвидния стейкинг на Sui Network и
Коментари Харесай

Инвеститорите на Sui Network и dYdX са в подем: Предварителната продажба на VC Spectra краде светлината на прожекторите

Въпреки че стартирането на ликвидния стейкинг на Sui Network и стратегическото развиване на продукта на dYdX привлякоха вниманието на вложителите, предварителната продажба на VC Spectra е тази, която открадна светлината на прожекторите. 

С впечатляващата възвръщаемост за вложителите в ранен стадий и капацитета за забележителен скок на цената, VC Spectra (SPCT) провокира огромно неспокойствие.

Защо вложителите демонстрират интерес към VC Spectra спрямо тези водещи криптовалути? Нека разберем!  

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

SUI (СУИ) започва ликвидния стейкинг на фона на пазарната турбуленция  

На 3 август 2023 година мрежата на SUI започва нова функционалност, която дава опция за ликвиден стейкинг като част от последния ъпгрейд на мрежата. Тази функционалност разрешава на разработчиците да оферират услуги, които дават опция на притежателите на SUI токени да получават деривативни токени съразмерно на цената на заложените от тях криптотокени SUI.



Стартирането не оказа доста влияние върху цената на SUI, основно заради неустойчивостта на пазара. Цената на SUI последователно спадна от $0.61 до $0.49 сред 3 август и 2 септември, което докара до 19.67% спад на цената на SUI.

Въпреки това, с плануваното отключване на SUI токени през четвъртото тримесечие и продължаващата поддръжка от страна на общността на SUI, доста крипто анализатори чакат SUI, един от водещите алткойни, както и акциите на SUI да набъбнат с възобновяване на цялостния криптопазар.

Разработването на артикули на dYdX (DYDX) основава предпоставки за напредък

Децентрализираната борса dYdX е готова за напредък след стратегическо адаптиране на програмата си за ликвидност и придвижване в създаването на артикули.  

В преломно гласоподаване на общността членовете на DYDX утвърдиха с голямо болшинство предложение за максимизиране на цената за заинтригуваните страни посредством усъвършенстване на възнагражденията на 1 август 2023 година

Чрез понижаване на заплащанията за рандеман dYdX дава опция за резистентен дълготраен напредък, като в същото време резервира $1 милион на месец за по-нататъшни нововъведения. Това благоразумно решение, съчетано със забавения график за стартиране на токени, основава предпоставки за вътрешно повишение на цената.

Ентусиазмът на вложителите подхрани скока на цената на DYDX с 6.06% – от $1.98 до $2.10 в границите на 24 часа. Доверието се придвижи и сега, в който dYdX разгласи стартирането на втора обществена тестова мрежа на 7 август. Вследствие на това цената на DYDX набъбна със 7.62% , като сред 7 и 14 август цената се увеличи от $2.10 до $2.26 .

Бичите настроения обаче скоро утихнаха, защото по-широките крипто пазари навлязоха в спад. В интервала сред 14 август и 2 септември DYDX означи спад в цената си, като цената му се намали с 10.62% от $2.26 до $2.02 .

Като се има поради неотдавнашният прогрес в екосистемата на dYdX, в това число идното пускане на майннет през четвъртото тримесечие , има очакване, че цената на алткойна ще възвърне инерцията си и евентуално ще се движи във възходяща посока.

Публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) нараства, като се чака впечатляваща възвръщаемост

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага на потребителите си дивиденти по време на обществена предварителна продажба и назад изкупуване въз основа на капиталовите облаги.  

Потребителите също по този начин получават достъп до извънредни благоприятни условия, като да вземем за пример нови ICO в сийд/частни продажби и права на глас.

Токенът VC Spectra (SPCT)  работи върху блокчейна на Биткойн и включва дефлационен механизъм , като понижава циркулацията на токена посредством механизъм за изгаряне.

Понастоящем VC Spectra (SPCT) се намира в третия стадий на своята обществена предварителна продажба, като предлага токени на цена от $0.025 . Инвеститорите, които са взели участие в първия стадий, са отбелязали доста нарастване на възвръщаемостта на вложенията от 212.5% , до момента в който вложителите на втория стадий са отбелязали 127.27% възвръщаемост на вложенията.  

Освен това, в случай че вложителите закупят токени VC Spectra (SPCT) на настоящата цена от $0.025 , те могат да чакат да се възползват от 32% нарастване, когато SPCT доближи $0.033 в четвъртия стадий на предварителната продажба. Освен това има капацитет за забележителен скок от 220% , когато VC Spectra (SPCT) доближи $0.08 до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР