Въпреки че спечелиха златните медали в съчетанието на три топки

...
Въпреки че спечелиха златните медали в съчетанието на три топки
Коментари Харесай

Илиана Раева: На европейското се видя, че има България и останалите отбори

Въпреки че завоюваха златните медали в съчетанието на три топки и две въжета, състезателките в българския отбор по художествена гимнастика и управлението на федерацията съжаляват за пропуснатите благоприятни условия на европейското в Испания. Президентът на федерацията Илиана Раева съобщи, че тимът е влезнал като любимец в многобоя.

Грешки в осъществяването на съчетанията обаче попречиха за по-добро показване. " Дотам се докарахме, че към този момент не се радваме и на три извоювани медала от три благоприятни условия ", сподели Раева пред Би Ти Ви.

Тя посочи, че са взети нужните ограничения, с цел да се избегнат грешките за бъдещи надпревари.

" Това е спортът. Те в действителност бяха доста готови и са в страхотна форма. Момичетата са доста крепко стъпили на земята. Изключително умни, доста работливи и стимулирани. Знаят защо са в залата. Нищо ужасно не се е случило. Направихме си доста сериозен разбор и сме наясно какво би трябвало да се добави към работата ", уточни тя.

Този сезон ансамбълът разчита на мощни съчетания с взор към международното състезание, на което България е хазаин през септември. " И на това европейско състезание се видя, че има България и останалите тимове ", добави Раева.

" Наистина бяхме сносно готови, само че се случват и неточности. Надяваме се оттук насетне да се представяме все по-добре ", съобщи състезателката от ансамбъла Мадлен Радуканова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР