Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в

...
Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в
Коментари Харесай

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana усъвършенства мрежата си, неотдавна тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има ярко бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

Тъй като Solana (SOL) не съумява да задържи цената си над равнището от $20, вложителите се чудят за нейното бъдеще и посоката, в която ще се развива.

Междувременно Tradecurve (TCRV) продължава да впечатлява специалистите, като внезапно се повишава в предварителната си продажба и дава несравнима функционалност, която може да промени търговията такава, каквато я познаваме. Но какво споделя ChatGPT за бъдещето на тези токени? Нека забележим!

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <



Какво споделя ChatGPT за Solana (SOL)?

Макар че ChatGPT в началото беше “ ” на Solana (SOL), като даже стигна до такава степен да твърди, че монетата ще надмине Етериум (ETH) с по-високата си мащабируемост и по-ниските такси за транзакции, нещата наподобява са се трансформирали заради скорошното показване и придвижване на Solana (SOL).

А точно, макар че цената на Solana проби над равнището от $20 през миналата седмица, следвайки 133% скок в мрежовата интензивност на Solana (SOL), тя не съумя да резервира тази инерция за повече от няколко дни.

Понастоящем Solana (SOL) се търгува на цена от към $19.4, отбелязвайки спад от 2.32% през последните 24 часа. Обемът на търговията със Solana (SOL) също се намали със 7.41% от през вчерашния ден.
Така че, заради търговията на Solana (SOL) под равнището на поддръжка от $19.50, специалистите предвиждат, че мечките на Solana (SOL) ще поемат отговорност и ще намалят цената още повече до ценовите равнища от $18 и $17 през идващите дни.

Tradecurve (TCRV) впечатлява специалистите с несравнимите си функционалности за търговия

Tradecurve (TCRV) е нова хибридна платформа за търговия, която трансформира разпоредбите на играта и съвършено съчетава най-хубавите детайли на централизираните и децентрализираните тържища, впечатлявайки крипто специалистите, ChatGPT и вложителите, с функционалности, които не могат да бъдат открити на никое място другаде.

А точно, посредством Tradecurve потребителите могат да употребяват своите крипто салда и да търгуват с акции, облигации, варианти, форекс, първични материали, ETF-и и криптовалути, всичко това, употребявайки една сметка.

Това, което я отличава от нейните съперници обаче, е фактът, че тя е първото децентрализирано решение , което предлага тези артикули, осигурявайки на потребителите цялостна анонимност , без да е належащо да минават през процедури за опознаване на клиентите (KYC) .

Освен това децентрализираният му темперамент разрешава на TCRV да обезпечи на потребителите достъп до хиляди пазари, без значение от това къде се намират по света. По този метод Tradecurve има за цел да отстрани бариерите за нахлуване на пазара, като в същото време дава на своите консуматори дълбока ликвидност и бързо осъществяване .

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Освен това търговията в Tradecurve е много елементарна и бърза. Всичко, което би трябвало да извършите, е да си създадете акаунт (като предоставите годен имейл адрес и нищо повече), да свържете портфейла си, да депозирате криптовалутата, която желаете да употребявате и да започнете да търгувате с голям брой класове активи за един момент.

Но революционната платформа за търговия не е всичко, което Tradecurve ще ви даде. А точно, потребителите ще могат да се възползват от доста извънредни функционалности на платформата Tradecurve, в това число алгоритмична търговия с изкуствен интелект, висок ливъридж, започващ от 500:1, и копираща търговия (потребителите могат да заплащат абонаментна такса на сполучливи търговци, с цел да копират техните сделки).

Освен това притежателите на TCRV токени ще получат отстъпки от таксите за търговия, отбрана от негативен баланс, обслужване на VIP сметка, както и бонуси и привилегии за депозит и повишение на равнището.

Разбира се, всичко това може да наподобява непостижимо за новите трейдъри, които желаят да стартират своето крипто странствуване, само че не са сигурни по какъв начин. Е, не се тормозете, защото Tradecurve е тук, с цел да ви помогне и с това. Платформата възнамерява да започва своя лична академия за търговия в метавселената, предлагайки на потребителите големи просветителни запаси и изчерпателни курсове, където те могат да подобрят уменията си и да се срещнат с техниките за търговия.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

В момента TCRV се намира на втори стадий от предварителната си продажба, като токените се търгуват на цена от $0.012 , което дава отлична опция на вложителите да станат част от един революционен план, до момента в който цените са към момента удобни.

Освен това специалистите предвиждат, че TCRV ще нарастне 50 пъти , преди да започва на топ централизирани тържища, когато може да нарасне с още 100 пъти . Така че умерено може да се каже, че TCRV е изключителна инвестиция, която може да донесе на вложителите високи облаги и несравнима функционалност.

Но TCRV не възнамерява да спре дотук. А точно, монетата се стреми към място в топ три на международните платформи за търговия, изпреварвайки такива като OKB, Huobi и Robinhood. И, като се има поради, че ICO-то на Binance (BNB) стартира на цена от $0.11, а сега BNB се търгува на цена към $308, няма ограничаване за капацитета за напредък на TCRV.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на TCRV токените:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Закупуване на токени в предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР