Въпреки че София Вергара е по-известна с работата си в

...
Въпреки че София Вергара е по-известна с работата си в
Коментари Харесай

София Вергара ще пресъздаде известна наркокралица в сериал

Въпреки че София Вергара е по-известна с работата си в комедии като " Модерно семейство ", наподобява, че идната ѝ огромна роля ще насочи кариерата ѝ в напълно друга посока. Актрисата ще изиграе печално известната наркобаронеса Гризелда Бланко, а трансформацията ѝ е зашеметяваща.

София Вергара се включи в Instagram, с цел да покаже грима, който ще я трансформира в кралицата на картела, известна като Черната вдовица. Можем умерено да кажем, че София Вергара е съвсем неузнаваема.

 Добави изложение Снимка: Instagram

Макар че Вергара е известна с актьорския си гений, тя има и зашеметяваща хубост. Като действителна фигура от историята на картела, Бланко има доста по-заплашителен тип и на процедура не наподобява на София Вергара. Няма подозрение, че това ще бъде диаметралност на ролята ѝ на Глория Делгадо-Причет в " Модерно семейство ".

Телевизионният сериал, за който се приготвя София Вергара, е озаглавен " Гризелда ". Това ще бъде минисериал от шест епизода от Netflix, който ще бъде дело на доста членове на креативния екип на хитовия сериал „ Наркос “. Вергара ще извършва титулярната роля на Гризелда Бланко Рестрепо.

Гризелда Бланко е известна с това, че е помогнала за построяването на картела Меделин и е била мощно забъркана в търговията с кокаин в Маями от 80-те до началото на 2000-те години.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР