Въпреки че слънцето може да се е скрило зад облаците,

...
Въпреки че слънцето може да се е скрило зад облаците,
Коментари Харесай

„Разкошната“ флорална рокля на River Island е перфектна за празници и сватби

Въпреки че слънцето може да се е скрило зад облаците, до момента в който се сбогуваме с уикенда, доста от нас - с цел да избягат от мрачния дъжд ние толкоз постоянно прекарване - може да сте резервирали отмора до някъде малко по-тропично. И River Island направи пакетирането за тези слънчеви ваканции по-лесно, като пусна мечтана розова макси рокля с цветя.

Благодарение на гъвкавостта на своя жанр, шарка и кройка, тази рокля е съвършена за разходки по плажа или вечер партии. Предлага се в размери от шест до 18, продуктът от 65 английски лири е превъзходен екран от цветя в разнообразни цветове от розови и оранжеви до зелени и сини.

Презрамките са идеални за по-топъл климат, а V-образното деколте е толкоз ласкаво за всички форми на тялото - изключително в случай че е съчетано с дребна висулка. Освен това има луксозен изявен подгъв, който е яркозелен, добавяйки малко темперамент, до момента в който полата се носи до пода и е приключена с набразден подгъв. Можем да си представим какъв брой ужасно би изглеждала тази рокля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР