Въпреки че ситуацията с COVID-19 в световен мащаб продължава да

...
Въпреки че ситуацията с COVID-19 в световен мащаб продължава да
Коментари Харесай

Кои са най-популярните дестинации за 2022 г.?

Въпреки че обстановката с COVID-19 в международен мащаб продължава да бъде несигурна, ние не стопираме да си вършим проекти за пътувания и да мечтаем за дестинациите, които желаеме да посетим. Когато вършим организацията, евентуално се допитваме и до известния сайт Tripadvisor, където мнението на пътуващите е водещо.

Именно по тази причина и вършат и ежегодната класация Travelers Choice Awards, която подрежда най-хубавите от най-хубавите дестинации за идната година по няколко критерия. Водеща е класацията за най-популярните места по света, които ще се радват на забележителен туристически интерес и през 2022 година И ето кои се подреждат в топ 10 на най-високо оценените и най-обичаните.
10. Хургада, Египет 9. Париж, франция 8. Истанбул, Турция 7. Кабо Сан Лукас, Мексико 6. Рим, Италия 5. Крит, Гърция 4. Бали, Индонезия 3. Канкун, Мексико 2. Лондон, Англия 1. Дубай, ОАЕ
От Tripadvisor разясняват за CNN челната позиция на Дубай като изясняват, че в последните години той непрекъснато се издига нагоре в класацията и ползата към него не стопира.  " Дубай е ултрамодерен град, който има всичко - златни плажове, заведения за хранене от международна класа и прелестни хотели ", разясняват още и допълват, че успеха се дължи на високите оценки, които са давали туристите.

Туристическият уебсайт разгласява и още една ранглиста, в която са подредени дестинациите, които набират от ден на ден популярност и демонстрират максимален растеж в положителните отзиви на посетителите. Ето и кои са в челната десятка.
10. Санторини, Гърция 9.Гьореме, Турция 8. Аруша, Танзания 7. Натал, Бразилия 6. Ибиса, Испания 5. Дубровник, Хърватия 4. Тулум, Мексико 3. Родос, Гърция 2. Кайро, Египет 1. Майорка, Испания
От Tripadvisor показват и Рим като топ дестинация за феновете на храна, Канкун за всички, които желаят много слънце, Цермат за почитателите на зимните спортове и вулкана Аренал в Коста Рика като наложителна дестинация за феновете на преходите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР