Въпреки, че ще отбележи юбилей, не планира да прави големи

...
Въпреки, че ще отбележи юбилей, не планира да прави големи
Коментари Харесай

Дани Милев: Затворът консервира и опъва кожата!

Въпреки, че ще означи празник, не възнамерява да прави огромни събирания. Предстои му турне, само че все още не може да даде повече конкретика също така, че Богдан Томов ще бъде част от него.  

 

Отбелязва, че най-трудният му миг като музикант е било влизането му в пандиза за година и половина, когато изпуснал целия пазар. Излизайки още веднъж на независимост, трябвало да навакса, в което му помогнали Дони и Нона Йотова.

Не крие, че преди идното му турне с Богдан Томов се чуди дали концертите им ще провокират вдъхновение и интерес у хората. Наясно е, че шоубизнесът в България няма никакви правила.

 

След като от 2008 година не е данъчен, разбираемо се е отдалечил от тази среда. Въпреки това към днешна дата си води самичък счетоводството и даже съветва сътрудници в потребност. По време на пандемията основал консултантска компания и даже получил предложение да стартира работа като данъчен контрольор.

 

С годините съумял да пребори високото кръвно, с което се сдобил през 2009 година, Приема си постоянно медикаментите както за хипертонията, по този начин и за подаграта. Щастлив е, че съумява да държи заболяванията под надзор без диети.

От 5 години подаграта не му е причинявала рецесии.

 

Определя себе си като късметлия най-много поради това, че не оплешивял като татко си. Не е изключено обаче следващата година да си направи присаждане на коса поради лекото „ разреждане “ от горната страна. Не крие, че от дълго време си боядисва косата и постоянно обезкосмява тялото си. Преди време посещавал лазерни процедури за задачата, само че се отказал поради цената. Оформя си веждите и постоянно маха белите косми от тях. Само един път си поставил ботокс и повече не повторил.

 

Категоричен е, че пандизът консервира и в случай че някой желае да остане млад, би трябвало да лежи там.

Никога не го е тормозило това, че брачната половинка му Цвети е по-висока от него и показва, че има доста такива случаи като техния.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР