Въпреки че Шакира се раздели с Пике през юни, тя

...
Въпреки че Шакира се раздели с Пике през юни, тя
Коментари Харесай

Шакира, тъжна и съсипана лъсна на фото с децата след целувката на Пике с Клара

Въпреки че Шакира се раздели с Пике през юни, тя се изрече, че е ядосана, че Пике е нарушил едногодишно съглашение за неразкриване на новата си връзка.

Шакира не наподобява щастлива, а в действителност е тъжна, обезверена, най-малко по този начин твърди испанският папарак Джорди Мартин, който показа „ тъжните “ фотоси на Шакира, до момента в който тя прави самотни разноски с двамата си сина в парка.

Следя я в продължение на дванадесет  години. Преследвах я на всички места по света. Часове откакто фрагментите с Жерар Пике, който прегръща и целува Клара, обиколиха света, отидох в дома на Шакира. „ Искам да й дам  подкрепа, наясно съм по какъв начин зле се усеща. Някои двойки могат да се разделят и безусловно нищо да не се случи, само че Жерар се държи непоносимо и в допълнение й предизвиква болежка “, написа създателят на фотосите.

Той прибавя, че Шакира го е помолила да не дава отговор на въпроси за децата й, до момента в който тя не преодолее раздялата.

Бившите се били  споразумели за краткотрайно настойничество, макар че Жерар искаше децата да останат при него в Барселона, а Шакира искаше те да се реалокират с нея в Маями.

Освен всичките тези несгоди, които й се струпаха на главата, певицата си има и други неприятности със закона.  Тя е застрашена от затвор, в случай че я признаят за отговорна в хипотетична голяма данъчна машинация за £12 милиона.

Източник: sportm.mk









 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР