Въпреки че се изкарва примерен съпруг и баща, фолк певецът

...
Въпреки че се изкарва примерен съпруг и баща, фолк певецът
Коментари Харесай

Това е гръм в рая! Коцето се напи и не издържа! В Пловдив се предаде и вкара Зорница Линдарева в леглото си

Въпреки че се изкарва образцов брачен партньор и татко, фолк артистът Константин си остава мъж със слаби ангели .

Докато участваше в „ Биг Брадър: Most Wanted ”, изпълнителят на шлагера „ Черна роза ” отбиваше мераците на манекенката Зорница Линдарева към него, само че незабавно щом камерите угаснали, побързал да я вкара в леглото си, писа сензационно „ Уикенд ”.

На празненството по случай финала на шоуто Коцето награби едрогърдата брюнетка пред очите на жена си, сякаш позирайки за фотография, само че същинският екшън се разиграл седмица по-късно, рапортуват очевидци. Откакто хвърли око на артиста в Къщата, Линдарева си сложила за цел да го прелъсти и  към този момент е постигнала задачата си .

Запознати издават, че Зорница не пропущала участията на своя любим и съумяла да го съблазни след една от театралните му изяви в пловдивска дискотека предходната неделя . Почерпен с щедро количество алкохол и надалеч от погледа на брачната половинка си Надя, Константин се предал пред сочните форми на Линдарева и вечерта приключила в хотелската му стая, където двамата се отдали на бурни пристрастености . Флиртът на някогашните съквартиранти не останала загадка за посетителите на заведението, тъй като те се награбили още там и без срам се натискали пред очите на всички присъстващи.

Коцето се пробва да гради имидж на примерен брачен партньор, само че истината е, че в никакъв случай не е бил правилен на Надя. Редовно й кръшка я с танцьорки, я със инцидентни почитателки, дори и с колежки от лекия род ”, разяснява пред „ Уикенд ” осведомен с разгуления живот на артиста.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР