Въпреки че се бори с вълна от КОВИД-19, Северна Корея

...
Въпреки че се бори с вълна от КОВИД-19, Северна Корея
Коментари Харесай

Северна Корея може да отбележи визитата на Байдън в Сеул с ракетно изпитание

Въпреки че се бори с вълна от КОВИД-19, Северна Корея наподобява употребява дните преди първото посещаване на американския президент Джо Байдън в Южна Корея, с цел да се готви за тест на междуконтинентална балистична ракета (МБР), оповестиха южнокорейски и американски представители, представени от Ройтерс.

Има индикации, че ракетата ще бъде изстреляна напълно скоро, съобщи южнокорейският заместник-министър на националната сигурност Ким Тае-хьо на брифинг в Сеул.

Ако има дребна или огромна севернокорейска провокация по време на визитата на Байдън, ние сме подготвили проект Б ", сподели той. Този проект планува подготвеност за защита на обединените сили на Съединени американски щати и Южна Корея, подготвеност на командните и контролните системи, даже в случай че това изисква смяна на графика на визитата на Байдън, посочи високопоставеният южнокорейски представител.

Американски представител, който пожела анонимност, съобщи, че последните разследващи данни демонстрират, че Северна Корея може да извърши тестване на междуконтинентална балистична ракета още на следващия ден или в петък.

Очаква се Джо Байдън да дойде на няколкодневна аудиенция в Южна Корея в петък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР