Въпреки, че съвсем скоро я изписаха от болницата, поп иконата

...
Въпреки, че съвсем скоро я изписаха от болницата, поп иконата
Коментари Харесай

Докато Мадона е на легло: Дъщеря ѝ шокира света с тази снимка

Въпреки, че напълно скоро я изписаха от болничното заведение, поп иконата Мадона към момента не може да се възвърне изцяло от болестта си.

Нещо повече, кралицата на попа към момента демонстрира съществени признаци на заболяването като повръща непрекъснато. Освен това тя е останала без сили и е непрекъснато в леглото си в дома си в Ню Йорк.
Мадона беше призната по неотложност в болничното заведение с незнайна бактериална зараза, като положението ѝ беше сериозно. Имаше действителна заплаха за живота ѝ.

 Мадона

Източници настояват, че за първи път звездата е почнала да повръща в събота преди да колабира и да бъде открита в безпомощно положение. По-рано се спекулираше, че строгият подготвителен график на носителката на „ Грами “ за нейното турне „ Celebration “ е в главната на нейното положение. Мадона се беше подготвяла с интензивни тренировки в продължение на 12 дни без спиране.

TMZ обаче твърди, че именитата певица е показвала признаци на влошено здраве от известно време и в последно време се е борела с тресчица. Въпреки това, тя е пренебрегнала признаците и по този начин и не посетила доктор.

Турнето на Мадона трябваше да започва на 15 юли, само че разумно бе отсрочено, като новите дати не са ясни. Всичко зависи от положението на певицата.
Дългогодишният ѝ управител Гай Осиари заяви, че за момента ще би трябвало да преустановят всички задължения, в това число турнето, до момента в който се възвърне изцяло.

 Мадона

Докато милиони почитатели се притесняваха за положението на звездата, щерка ѝ Лурдес Леон не изглеждаше толкоз трогната за здравето на майка си. Във времето, когато Мадона лежеше в болница, Лурдес разгласява провокативна персонална фотография.

 Лурдес

Горнище с дантела, което съвсем изцяло разкрива гърдите на момичето, и дънки с ниска талия - явно звездната наследница беше решила да притегли оптимално внимание към себе си.

Тези, които наблюдават живота на Лурдес, обаче знаят, че тя не пропуща и най-малката опция за реклама. 26-годишната наследница на Мадона непрестанно се пробва да оправдае статута си на щерка на звезда. Но не се оправя доста добре с тази задача.

Момичето е известно не с гениите си, а с обилните си изцепки. Това, което прави е да разгласява своя фотография в мрежата или да покаже косматите си подмишници на аления килим, и на драго сърце го прави.

След всяка провокативна демонстрация или прекомерно разголващото си облекло Леон освен че не печели почитатели, а губи част от тези, които са ѝ симпатизирали. А в този момент, откакто се появи като безразлична щерка, сигурно ще си навлече още повече неприязън от страна на обществото.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР