Въпреки че Сатурн и Нептун са ретроградни в момента, и

...
Въпреки че Сатурн и Нептун са ретроградни в момента, и
Коментари Харесай

4-те зодии, на които КЪСМЕТЪТ ще се усмихне този ЮЛИ

Въпреки че Сатурн и Нептун са ретроградни сега, и това може да ни се коства като същинска, астрологична каша, юли е най-забавният, чакан и летен месец. Той е и един от най-късметлийските за няколко зодии, чиито живот е на път да се промени към по-добро. Звездите са на тяхна страна и ретроградните планети единствено ще им оказват помощ да реализират по-бързо това, за което мечтаят през лятото. Ето кои са зодиите, които ще имат най-вече шанс през юли.
Овен
Забавният и оптимистично надъхан Юпитер е във вашият знак, което значи, че всичко ще се случва с лекост за вас този месец. Време е за ново начало. А на 28-ми юли, когато Юпитер стартира своето ретроградно придвижване, е време да обърнете взор към себе си и да приложите уроците, които сте научили при започване на месеца.
Близнаци
Тъй като вашият шеф Меркурий и сантименталната Венера са във вашия знак, Близнаци, пригответе се да се чувствате напълно спокойни и сигурни в своите сантиментални връзки. От своя страна сезонът на Рака осветява вашите финанси, а това може да докара до доста нови благоприятни условия за доходи този месец.
Рак
Искрите на самодоволство, които усетихте по време на новолунието, ще ви донесат шанс през целия месец, Раци. Венера, планетата на любовта, романтиката и парите, се реалокира във вашия знак на 17-ти юли, което ще донесе спомагателна доза наслада във вашите сантиментални връзки.
Стрелец
Тъй като вашата ръководеща планета се намира във вашия приятелски знак Овен, подгответе се за доста развлечение и удоволствия през този месец, Стрелци. Освен това, през този месец ще получавате доста поддръжка за концепциите си от своите близки и другари, което ще ви даде сили да осъществите елементарно задачите си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР