Въпреки че самият Неделчо мрази израза морален победител, за нас

...
Въпреки че самият Неделчо мрази израза морален победител, за нас
Коментари Харесай

Неделчо за последния разговор с бившата, славата и защо се чувства като рок звезда

Въпреки че самият Неделчо ненавижда израза " честен победител ", за нас той е един от тези " морални " спечелили в " Игри на волята " този сезон. Неделчо влезе с ясни тактики и проекти във формата и с помощта на тях стигна до финалите. Знаете ли обаче, че тази негова пристрастеност към пъзелите стартира, когато той е хлапе?

Виж още: Мани от " Игри на волята " предизвика със секси фотоси и обръщение: " Никога няма да ме счупите "  

Именно това показа той пред камерите на NOVA, където описа, че като дете постоянно канил деца на рождения си ден. Когато обаче някой му подарявал пъзел, той заставал встрани, игнорирайки и гостите, и веселбата, с цел да подреди въпросния пъзел. Играчки, пуловери, чорапи в никакъв случай не били забавни на Неделчо. 

Иначе той споделя, че сега се усеща като рок звезда. Неделчо разкри, че се радва на приятна популярност, като всички свързани страсти много му харесват. Риалити звездата показа, че постоянно го разпознават и стопират по улиците, а той се отнася благо с всички. Въпреки това е уверен, че тази популярност ще трае много малко.

Виж още: За мъжката суетност: Адам за епилацията, коледните празници и спомените от учебно заведение

Неделчо бе запитан и какво се случва с Михаела, неговата някогашна другарка, с която се разделят малко преди той да влезе в " Игри на волята ". Ами... нищо не се случва! Двамата се чули за последно след пилотния епизод на шоуто, когато някогашната му приятелката му споделила, че няма да може да гледа шоуто.

Изображение: Красена Ангелова
https://www.instagram.com/kechi_influencer/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР