Въпреки че са заедно от четири лета, Евгени Димитров-Маестрото и

...
Въпреки че са заедно от четири лета, Евгени Димитров-Маестрото и
Коментари Харесай

Ще я изяде! Евгени Димитров-Маестрото не спря да се натиска с младата си жена

Въпреки че са дружно от четири лета, Евгени Димитров-Маестрото и младата му брачна половинка Виктория Готева не могат да се наситят един на различен

Двамата се срещнали преди повече от четири години, само че се сближили около пандемията, а  и тъй като водещата на новините по Би Ти Ви желала да взима уроци по пиано.

И около пианото двамата, с дясната ръка на Слави Трифонов, минаха под венчило. Те се венчаха изненадващо на морска женитба преди година, като събраха на купона единствено най-близките си.

Журналистката е с цели 27 лета по-млада от музиканта, само че това е втори брак за него, а за нея първо „ Горчиво “. Въпреки че има три деца от три разнообразни дами,

Маестрото се е венчавал единствено веднъж. И това се случило през далечните 90-те години за Мишел от Бургас.

Въпреки че се слави като неприкрит женкар, по всичко проличава,че Евгени Димитров е бясно влюбен в младата си брачна половинка.Той не спря да я целува и гушка в рейса, който ги води до летището, пред очите на всички, които пътуваха в него.

Димитров и Готева бяха снимани в рейса, който ги откара до самолета за Неапол. Двамата евентуално са прекарали единствено един сантиментален уикенд в южния италиански град, поради натоварения си график и на двамата.

Въпреки че е баща на трима наследници, новата му брачна половинка евентуално ще желае да роди от него. Мнозина обаче да я поучават да внимава, тъй като мъжът й  се слави със „ слаби ангели “  и да не я изостави бързо по-късно.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР