Въпреки че са в разгара на лятното си турне из

...
Въпреки че са в разгара на лятното си турне из
Коментари Харесай

Здравко от Ритон изненада с ново амплоа! СНИМКИ

Въпреки че са в разгара на лятното си турне из България и в подготовка за дългия тур в Америка и Канада, Катя и Здравко от " Ритон " намират време и за непредвидени изненади.

В първата седмица от септември Здравко смени за малко амплоато си и вместо на сцената с микрофон, ще се изявава в студиото на " Преди обед " по bTV.



Мъжката половинка от дует " Ритон " влиза самоуверено в обувките на коментатор и дружно с актрисата София Кузева ще разискват настоящи тематики от всекидневието. Компания, несъмнено, ще им вършат и водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

Верен на стила си да посочва нещата с същинските им имена, в първия си ден като коментатор Здравко нападна челно дългогодишната родна процедура новинарските излъчвания да подчертават най-много на отрицателни вести.



" Напоследък научихме имената на всички нарушители, убийци, родословните им дървета, а по какъв начин не научихме имената на българчетата, които печелят всички математически олимпиади? ", съобщи той. И добави с страст:

" Защо не се приказва за съумели българи? Омръзна ми да чувам за убийства, за произшествия, за катаджии, за кръв, за Негован... би трябвало да се приказва и за позитивни неща ".

Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев се съгласиха незабавно с него, тъй като от години се стремят да следват линията на позитивни тематики и посетители в предаването си.



Припомняме, че сега най-успешният български дует " Ритон " продължава с обиколката из страната.

На 11 септември Катя и Здравко ще пеят в Летния спектакъл на Пловдив, а на 25 септември - в " Канев център " в Русе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР