Въпреки че раздялата на Гуинет Полтроу и Крис Мартин е

...
Въпреки че раздялата на Гуинет Полтроу и Крис Мартин е
Коментари Харесай

Най-нежеланият развод на Холивуд: Гуинет Полтроу призна - не е искала да се разделя с бившия си

Въпреки че раздялата на Гуинет Полтроу и Крис Мартин е един от най-емблематичните холивудски разводи, става известно, не знаем цялата история на края сред двамата. В телевизионно изявление актрисата показа, че разводът им е било " последното нещо ", което е желала да се случи. 

Виж още: Какво е да си баща на три дъщери: Говори Райън Рейнолдс

" Научих толкоз доста от нещо, което беше последното на света, което желаех да се случи ", съобщи актрисата в телевизионно изявление. 

Полтроу и Мартин бяха женени в продължение на 11 година Двамата се разведоха през 2014 година Двамата имат две деца - Епъл на 15 година и Моузес на 14. След раздялата им актрисата има още един брак, с ефирен водещ, а гласът на Coldplay е по отношение на Дакота Джонсън. 

Виж още: Семейството на Ники Минаж желае 150 млн. $ от обвинявания за гибелта на татко ѝ

" Никога не бих желала да се разведа. Никога не бих била желала да бъда неженена с мъжа, който е татко на децата ми ", съобщи тя в типичния си жанр. Въпреки това обаче раздялата я научила на доста за самата себе си. Така схванала от какъв мъж тъкмо има потребност и към този момент, споделя, го е разкрила. 

За новия си мъж споделя, че е имала терзания, защото той е човек, който държи на персоналното пространство - нещо, което когато си женен за знаменит артист, може и да е мъчно. 

Виж още: Къванч и жена му изкарали скрито COVID-19 - двамата се наплашили от заболяването, избягали от града

Въпреки че Гуинет Полтроу и Крис Мартин са разграничени, двамата поддържат положителни връзки, даже другарски. Нещо повече - тя и новият ѝ брачен партньор нерядко излизат на вечеря с Мартин и Дакота Джонсън. 

Изображение: https://www.instagram.com/gwynethpaltrow/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР