Въпреки че проучванията постоянно показваха, че Eманюул Макрон води в

...
Въпреки че проучванията постоянно показваха, че Eманюул Макрон води в
Коментари Харесай

Какво очаква Брюксел от президентския бис на Макрон

Въпреки че изследванията непрекъснато посочваха, че Eманюул Макрон води в конкуренцията, постоянният напредък на Марин Льо Пен накара доста наблюдаващи да се замислят два пъти върху прогнозите си. Крайнодясната кандидатка в никакъв случай не е крила недоверието си към Европейския съюз и неговите политически правила. Но Макрон още веднъж я спря по пътя към президентския пост, разяснява Euronews.

„ Това е чиста победа. Основното възприятие в Европейски Съюз, Франция и оттатък Европа, е облекчение. Мнозинството френски гласоподаватели взеха решение да избегнат извънредно дясното “, споделя Вероник Триле-Леноар, френски евродепутат от партията на Макрон.

„ Искам да бъде по-точен и по-активен, а освен да приказва с красиви думи. Винаги свързвам Макрон с това - красиви речи, гръмки известия, само че когато става въпрос за реализацията им, той не я прави. Особено що се отнася до околната среда “, споделя Делара Буркхард, евродепутат от Германската социалдемократическа партия. Според нея изборът му е в интерес на Зелената договорка и французите ще чакат от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР