Въпреки че пролетта наближава бързо, много британци все още имат

...
Въпреки че пролетта наближава бързо, много британци все още имат
Коментари Харесай

Точната дата, на която трябва да изключите отоплението си тази година, може да бъде изненада

Въпреки че пролетта наближава бързо, доста британци към момента имат включено отопление, защото температурите към момента са относително ниски.

Първият денят на пролетта настава на пролетното равноденствие, което тази година се организира на 20 март, макар дъждовното време в Обединеното кралство сега сочи. Температурите постепенно ще се покачват през идващите няколко седмици, което значи, че мнозина ще се чудят по кое време да изключат отоплението си.

Въпреки че е хубаво домовете да са препечени и топли, това може да докара до сметките ни за отопление внезапен скок, тъй че изключването им ще бъде добра пролонгация за доста портфейли. Никой обаче не желае да му е студено вкъщи – тъй че по кое време е подобаващият миг да го извършите?

Експертите от експертите по онлайн отопление BestHeating проучиха данни от Met Office през последните пет години, с цел да разкрият точната дата, на която британците би трябвало изключете отоплението им. Може да е изненада, само че тази година специалистите см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР