Въпреки, че присъствието на Apple в гейм индустрията е безлично

...
Въпреки, че присъствието на Apple в гейм индустрията е безлично
Коментари Харесай

Apple регистрира нова Apple TV марка с акцент върху гейминга

Въпреки, че наличието на Apple в гейм промишлеността е безлично и Bandai Pippin се помни като провален куриоз, в този момент наподобява, че американците имат нови проекти в това отношение.

Apple е записала ново заявление, с което уголемява потреблението на името Apple TV за цели, свързани с видео игри, допълнително от 60 страни.

Регистрацията е забавна, тъй като истинската запазена марка на Apple TV от 2007 година се отнася за компютърен хардуер, фотоси, музика и филми и въобще не включва игри . Дори когато Apple показа четвъртото потомство на платформата през септември 2015 година и тя поддържаше игри, отново не бяха направени промени в описанието.

Миналата година в описанието на 4К версията на Apple TV се загатваха „компютърни игри“ като една от многото функционалности на безжичната кутия. За съпоставяне, новата регистрация този път е ориентирана напълно към „използването на Apple TV като гейм подпора и контролер“, което е много извънредно.

Регистрацията покрива 60 страни по целия свят и ни кара да се чудим какви са проектите на колоса. Apple неотдавна изрази интерес към евентуалния AR гейминг на iOS с стартирането на софтуерния пакет ARKit, тъй че нищо чудно да забележим точно нова версия на Apple TV, ориентирана към феновете на гейминга.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР