Въпреки че през август Леонардо ди Каприо се раздели с

...
Въпреки че през август Леонардо ди Каприо се раздели с
Коментари Харесай

Има ли нова жена в живота на Леонардо ди Каприо

Въпреки че през август Леонардо ди Каприо се раздели с Камила Мороне, с която бяха дружно цели четири години, любовният живот на артиста не стопира да се разисква. Оттогава името му се свързва с не една или две дами, като най-често се загатват връзките му с модела Джиджи Хадид.
 Защо Леонардо ди Каприо се озова в съда
Защо Леонардо ди Каприо се озова в съда

Актьорът има подозрителни познати

Всъщност въобще не е изрично ясно какви тъкмо са те, защото съгласно източници Лео ди Каприо се любува на живота си като самостоятелен. Въпреки това обаче очевидно му харесва да излиза по срещи. Още от септември месец насам се спекулира, че с Джиджи Хадид имат нещо по-специално. Нито тя, нито той са коментирали обществено слуховете, само че съгласно източник на E! News моделът и артиста се забавляват доста дружно.

" Те се пробват да останат сдържани, а тя се любува на времето, което прекарват дружно. Джиджи е признателна, че той се появи в живота ѝ тъкмо в този миг и сподели, че се нуждае тъкмо от това - Лео е доста спокоен и тя харесва връзката им да е небрежна и лесна. "
 Снимка 614155

На фона на догатките, че сред Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид може и да се случи нещо по-сериозно, обаче се появят нови клюки. В тях е намесена водещата на американското предаване Love Island Мая Джама.

Наскоро тя разпали слуховете, че се среща с артиста не кой знае с какво, а просто с това, че носи колие с надпис " Лео " (което на британски значи и зодията лъв). В профила си в Twitter тя показа, че си е споделила, че няма да обръща внимание " на нито една от глупавите истории " и изясни, че надписът на колието ѝ просто символизира зодията ѝ. " Не се срещаме ", безапелационна е Мая Джама.
 Снимка 614156

Преди време тя се е срещала с английския рапър Стормзи и е била сгодена за баскетболиста от NBA Бен Симънс. За първи обаче името ѝ е обвързвано с това на ди Каприо по-рано тази година, когато двамата са прекарали време дружно в Лондон.
 Леонардо ди Каприо, Еден Полани и това ли е новата 19-годишна другарка на артиста
Това ли е новата 19-годишна другарка на Леонардо ди Каприо

Актьорът няма спирка

Но, както самата Мая Джама посочи в Twitter, нищо сантиментално не съществува сред нея и артиста. Тя даже приключи поста си с молбата: " Продължете напред, апелирам ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР