Въпреки че предупрежденията за времето в южната част на Англия

...
Въпреки че предупрежденията за времето в южната част на Англия
Коментари Харесай

Буря Ciaran в снимки: Наводнени улици и огромни вълни, тъй като части от Англия са ударени от силни ветрове и проливен дъжд

Въпреки че предизвестията за времето в южната част на Англия към този момент са изтекли, някои жълти сигнали от Met Office към момента са в действие през останалата част от седмицата.

Снимките, направени през днешния ден, демонстрираха въздействието на бурята Сиаран върху най-тежко засегнатите елементи на Обединеното кралство. В Нюхейвън бяха видяни огромни талази, издигащи се покрай върха на фар, до момента в който пориви до 63 благи в час удариха Съсекс.

Междувременно североизточната част на Англия също видя удари с наводнени пътища в залива Уитли.

Последната стихия Ciaran: ураганни ветрове

Изображение: Дървото нанесе съществени вреди на покрайнината Изображение: Наводнена вода от река Клайд покри поле в Clyst Saint Mary, покрай Exeter Изображение: Вълна се разруши над пристанището на Newhaven стена Изображение: Вълни се разрушават над фара Нюхейвън и стената на пристанището в Нюхейвън Изображение: Вратите се отварят от мощните пориви на вихър (чрез Hope Yeomans) Изображение: Микробус се движи през наводнена вода в залива Уитли Изображение: Жителите на Северна Ирландия се насочиха към употребявайки чували с пясък, с цел да предпазят домовете си от наводнения. Изображение: Куче стои във вода, която тече по улиците на Нюри в Северна Ирландия. Изображение: Шофьорите на M5 бяха наранени от напръскване Изображение: Вятърът доближи толкоз мощни пориви, прозорците бяха отворени, снимано тук на бебефон.
Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР