Въпреки че преди шест месеца от Mercedes заявиха, че не

...
Въпреки че преди шест месеца от Mercedes заявиха, че не
Коментари Харесай

Mercedes-AMG с SUV рекорд на Нюрбургринг

Въпреки че преди шест месеца от Mercedes обявиха, че не възнамеряват слагането на върхове на " Нюрбургринг ", опцията не излезе от мозъка им и един подобен към този момент е реалност. SUV моделът GLC 63 S усъвършенства достижението на Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio от 7:51.7 минути на 20.8-километровото трасе с малко над две секунди. Зад кормилото на мощния сериен 8-цилиндров модел на Mercedes-AMG бе инженерът Маркус Хофбауър, който съумя да запише върха от 7:49.369 минути още при първия си опит.

Mercedes-AMG GLC 63 S и Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio са със сходна мощ - GLC 63 S има 503 кс, до момента в който Stelvio Quadrifoglio – 505 кс. Двигателят на Alfa Romeo е 2.9-литров V6, до момента в който на Mercedes е 4-литров V8. Най-мащабната разлика сред двата модела се корени в оптималния въртящ миг – 700 Нм за GLC 63 S и 600 Нм за Stelvio Quadrifoglio.

Новият рекордьор е освен на челните места като показване, само че е и изцяло подобаващ за ежедневно шофиране с помощта на голямото пространство за пасажерите и багажа, разнообразният интериор, разширените системи за сигурност и високото равнище на комфорт при дълги пътувания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР